ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προθεσμία μέχρι 1η Μαρτίου για Παναθηναϊκό ή ένας χρόνος αποκλεισμός από την UEFA

Προθεσμία μέχρι 1η Μαρτίου για Παναθηναϊκό ή ένας χρόνος αποκλεισμός από την UEFA
Παναθηναϊκός, σήμα

H UEFA ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι στον Παναθηναϊκό θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παρεκτός και οι Πράσινοι πληρώσουν μέρι την 1η Μαρτίου τους πιστωτές τους.

Περιθώριο μέχρι την 1η Μαρτίου δίνει η UEFA στον Παναθηναϊκό για να (της) αποδείξει ότι έχει πληρώσει τα χρέη που είχε παρουσιάσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ή έχει συμφωνήσει σε διακανονισμούς με τους πιστωτές του.

Ειδάλλως, οι Πράσινοι θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε όποια σεζόν εντός της επόμενης τριετίας (μέχρι το 2021) καταφέρουν να εξασφαλίσουν "ευρωπαϊκό" εισιτήριο.

Η απόφαση του Financial Control Body της UEFA ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Επιπρόσθετα, στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε και πρόστιμο 200.000 ευρώ, το οποίο θα μειωθεί κατά 100.000 ευρώ, αν μέχρι την 1η Μαρτίου αποδείξει ότι έχει πληρώσει ή έχει διακανονίσει τις οφειλές που είχε μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2017.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ