ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προθεσμία μέχρι 1η Μαρτίου για Παναθηναϊκό ή ένας χρόνος αποκλεισμός από την UEFA

Παναθηναϊκός, σήμα

Προθεσμία μέχρι 1η Μαρτίου για Παναθηναϊκό ή ένας χρόνος αποκλεισμός από την UEFA

H UEFA ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι στον Παναθηναϊκό θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παρεκτός και οι Πράσινοι πληρώσουν μέρι την 1η Μαρτίου τους πιστωτές τους.

Περιθώριο μέχρι την 1η Μαρτίου δίνει η UEFA στον Παναθηναϊκό για να (της) αποδείξει ότι έχει πληρώσει τα χρέη που είχε παρουσιάσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ή έχει συμφωνήσει σε διακανονισμούς με τους πιστωτές του.

Ειδάλλως, οι Πράσινοι θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε όποια σεζόν εντός της επόμενης τριετίας (μέχρι το 2021) καταφέρουν να εξασφαλίσουν "ευρωπαϊκό" εισιτήριο.

Η απόφαση του Financial Control Body της UEFA ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Επιπρόσθετα, στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε και πρόστιμο 200.000 ευρώ, το οποίο θα μειωθεί κατά 100.000 ευρώ, αν μέχρι την 1η Μαρτίου αποδείξει ότι έχει πληρώσει ή έχει διακανονίσει τις οφειλές που είχε μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2017. 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24