ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάριο για Γκούσενς

Σενάριο για Γκούσενς
Γκούσενς

Ο Τζον Γκούσενς έμεινε ελεύθερος από την Φέγενορντ και σύμφωνα με δημοσιεύματα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του.

Όπως γράψαμε και τη Δευτέρα που μας πέρασε, στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου, αρκεί βέβαια να πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει στο "τριφύλλι".

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στους πράσινους είναι και ο 26άχρονος μεσοεπιθετικός Τζον Γκούσενς. Ο Ολλανδός άσος έμεινε ελεύθερος από την Φέγενορντ πριν λίγες ημέρες και ψάχνει ομάδα.

Είναι αριστεροπόδαρος ακραίος μέσος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στον άξονα. Στα χαρακτηριστικά επίσης είναι πως εκτελεί τις στημένες μπάλες, είτε με φάουλ έξω από την περιοχή είτε από απόσταση.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, όμως τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έκανε στην Ναϊμέγκεν με την οποία μετρά 72 συμμετοχές και 14 γκολ.

Τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκε στην Φέγενορντ με την οποία αγωνίστηκε σε 52 αγώνες σημειώνοντας 12 γκολ και βγάζοντας 7 ασίστ.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ολλανδίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ