ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπιφουμά

Thievy Bifouma - 01.11.2013 - Barcelone / Espanyol Barcelone - 12eme journee de Liga
Photo : Trigueros / Urbanandsport / Icon Sport
Thievy Bifouma - 01.11.2013 - Barcelone / Espanyol Barcelone - 12eme journee de Liga Photo : Trigueros / Urbanandsport / Icon Sport URBANANDSPORT / ICON SPORT

Ο 23χρονος σέντερ φορ από το Κονγκό, Τιεβί Μπιφουμά, που αγωνίζεται στην Γρανάδα ως δανεικός από την Εσπανιόλ προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στο τριφύλλι για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. (VIDEOS)

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και το "μεταγραφικό παράθυρο" έχει ανοίξει για κάθε ομάδα με τις προτάσεις και τις συζητήσεις με τους μάνατζερ να έχουν ξεκινήσει.

Στο τριφύλλι ψάχνουν για ενίσχυση στην θέση του δεξιού μπακ, δεν αποκλείεται να κινηθούν για χαφ, και σίγουρα θα αποκτήσουν επιθετικό αν προχωρήσουν στην πώληση ενός εκ των Καρέλη ή Μπεργκ προκειμένου να καλυφθεί και μέρος της οικονομικής χασούρας των πράσινων.

Στο πλαίσιο αυτό εδώ και δύο εβδομάδες σχεδόν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Τιεβί Μπιφουμά, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Πρόκειται για τον 23χρονο (σ.σ. γεννημένος στις 23 Μαίου 1992 στο Σεντ Ντενίς) σέντερ φορ της Γρανάδα ο οποίος αγωνίζεται στον σύλλογο της Primera δανεικός από την Εσπανιόλ όπου και ανήκει.

Ο Μπιφουμά ο οποίος αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα του Κονγό, αλλά έχει και τη γαλλική υπηκοότητα, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ, όπου έγινε επαγγελματίας το 2011 αγωνιζόμενος σε 32 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Τα επόμενα χρόνια δόθηκε δανεικός στην Λας Πάλμας, την Γουεστ Μπρομ, την Αλμερία και φέτος στην Γρανάδα όπου έχει παίξει σε 7 από τα 14 φετινά παιχνίδια της ομάδας του αλλά με μικρό χρόνο συμμετοχής και χωρίς να έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Αφρικανός που αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ, ενώ μπορεί να παίξει και στις πλευρές σε ένα 4-3-3, ανήκει στην Εσπανιόλ μέχρι το 2017, αλλά ο σύλλογος της Καταλωνίας δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει.

Για αυτό και όταν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό από το τριφύλλι αυτό που έψαξαν και ρώτησαν πρώτα απ' όλα είναι αν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Μόνο αν υπάρξει τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να απασχολήσει τους πράσινους ή αν ερχόταν ως δανεικός.

Ο Μπιφουμά είναι εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα του Κονγκό ενώ το όνομα του έχει συμπεριληφθεί και σε αυτά των υποψηφίων για τον τίτλο του καλύτερο Αφρικανού ποδοσφαιριστή του 2015.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ