ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται ο Βέλλιος

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται ο Βέλλιος

Ο Απόστολος Βέλλιος που αγωνίζεται ως δανεικός από την Λιρς στην Δανία και Βέστσιελαντ έχει προταθεί στους πράσινους ως μια λύση στην επίθεση. Τον ξέρουν καλά Φύσσας και Βόκολος από τις Εθνικές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση ενός επιθετικού με τα χαρακτηριστικά του Μάρκους Μπεργκ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού ψάχνοντας έναν παίκτη που θα μπορεί να αντικαθιστά τον Σουηδό ή να παίζει μαζί του γεμίζοντας την περιοχή.

Στο μυαλό των πράσινων εξάλλου είναι και ενδεχόμενη πώληση του Καρέλη οπότε φροντίζουν ήδη να συγκεντρώνουν τις λύσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να επιλέξουν τον ιδανικό. Μια από τις λύσεις που είχαν ψάξει στο τριφύλλι ήταν αυτή του Μάντζιου μετά από εισήγηση του Αναστασίου που όπως όλα δείχνουν όμως μια που έπεσε στο τραπέζι και μια που κόπηκε.

Μια ακόμα λύση που έχει προταθεί τις τελευταίες μέρες στους πράσινους και εξετάζεται από τους Φύσσα, Βόκολο είναι αυτή του Απόστολου Βέλλιου. Ο 23χρονος άσος ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίζεται στη Δανία με την Βέστσιελαντ έχει προταθεί στο τριφύλλι από τους εκπροσώπους του.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα αλλά οι Φύσσας, Βόκολος γνωρίζουν πολύ καλά την αξία του 23χρονου φορ από την παρουσία του σε όλες της μικρές εθνικές ομάδες και καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια μέχρι και την Εθνική Ελπίδων.

Ο Βέλλιος αγωνίζεται στην Βέστσιελαντ της Δανίας από τον Ιανουάριο και βρίσκει σιγά-σιγά και πάλι τον εαυτό του έχοντας 16 παιχνίδια και 4 γκολ, σκοράροντας μάλιστα και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Κοπεγχάγη. Δεν ανήκει όμως στους Δανούς αλλά στην Λιρς με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο νεαρός στραίκερ όμως δεν έπεισε στον σύλλογο του Βελγίου και παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της Δανίας στην οποία θα αγωνίζεται ως το τέλη Ιουνίου.

Η περίπτωση του δεν είναι απλή καθώς αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση τότε θα πρέπει να τα βρει με την Λιρς και φυσικά να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.

Λένε για Γκονσάλο οι Πορτογάλοι

Εν τω μεταξύ πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι πράσινοι εξετάζουν και την περίπτωση του Γκονσάλο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μια περίπτωση πάρα πολύ δύσκολη καθώς ο 28χρονος μέσος πλην του ότι ήταν βασικός τη φετινή σεζόν με την ομάδα του, έχει παίξει σε 30 παιχνίδια, έχει συμβόλαιο με τους Κροάτες μέχρι το 2017.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε από την Εστορίλ το περασμένο καλοκαίρι αλλά οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως θα μπορούσε να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εκεί εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό καθώς τονίζουν ότι όχι απλά έχει προταθεί αλλά ότι υπάρχουν και συζητήσεις.

Βέβαια μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει στην θέση όπου αγωνίζεται ο Εσιέν άρα είναι και αυτός ένας παράγοντας που αποτελεί τροχοπέδη για να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα εκτός και αν χαλάσει του Γκανέζου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ