ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Ντιγκάρ στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Ντιγκάρ στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα του France Football υποστηρίζει ότι από τον Παναθηναϊκό έχουν καταθέσει προσφορά στον αμυντικό χαφ της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ. Ο Γάλλος παίκτης έχει προταθεί στο Τριφύλλι.

Στη γαλλική αγορά δραστηριοποιούνται οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις εναλλακτικές τους για τη μεσαία γραμμή, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης του France Football.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει κατατεθεί μία καλή πρόταση στον 28χρονο αμυντικό χαφ, Ντιντιέ Ντιγκάρ, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί, παρά το ενδιαφέρον της Μονπελιέ, της Λιλ και της Μπορντό.

Ο Ντιγκάρ αποδεσμεύτηκε από τη Νις μετά από έξι χρόνια συνεργασίας και αναζητά μία νέα πρόκληση για την καριέρα του.

Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ και δευτερευόντως ως στόπερ, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Ντιγκάρ προτάθηκε πρόσφατα στους υπευθύνους του Παναθηναϊκού από Έλληνα ατζέντη, αλλά, δεν είναι σίγουρο εάν υπάρχει τόσο προχωρημένη διαπραγμάτευση, όσο αναφέρει το France Football.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ντιγκάρ είχε 16 συμμετοχές με τη Νις σε όλες τις διοργανώσεις, 14 για το Σαμπιονά με 1 γκολ, 1 για το Κύπελλο και 1 για το Λιγκ Καπ. Στο πρώτο μισό της σεζόν αντιμετώπισε πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς, ενώ, για το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου έμεινε εκτός αποστολής, αν και ήταν υγιής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ