ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Έντερ Λίμα

Προτάθηκε ο Έντερ Λίμα
Έντερ Λίμα Ντος Σάντος

Τον αριστεροπόδαρο Βραζιλιάνο αμυντικό Έντερ Λίμα Ντος Σάντος πρότειναν στον Παναθηναϊκό που θα εξετάσει το φάκελο του (VIDEO).

Οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης στα μετόπισθεν που θα μπορεί να προσφέρει και σε άλλη θέση.

Κάπου εδώ κολλάει λοιπόν ο Έντερ Λίμα. Ο 28άχρονος Βραζιλιάνος προτάθηκε στους πράσινους ως ελεύθερος και το τιμ του Παναθηναϊκού θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του ως δεύτερη λύση.

Στα θετικά του Λίμα το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος, ενώ μπορεί να καλύψει με επιτυχία και τη θέση του αριστερού μπακ.

Λίγα λόγια για τον Λίμα

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτουγκέζα και έκανε καριέρα κυρίως σε συλλόγους της πατρίδας του. Τον Φεβρουάριο του 2013, ωστόσο, πήρε μεταγραφή στην Κίνα και την Tianjin Teda έχοντας προπονητή τον Αλεσάντρε Γκιμαράες (πατέρας του Μπόρχες που ήθελε ΠΑΟΚ).

Είναι ψηλός (1.86), αρκετά γρήγορος για αμυντικός, ενώ προωθεί καλά τη μπάλα μπροστά. Τέλος να πούμε δυο πράγματα ακόμα.

Πρώτον όσον αφορά τους πράσινους, ακούγεται πως έχουν σκοπό από τώρα να κλείσουν 3-4 περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και παίζουν στην Ελλάδα ( με σκοπό να γεμίσουν το ρόστερ με αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις).

Τέλος ο Λίμα έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ, οπότε δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν το όνομα του "παίξει" και στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ