ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο δεξιός μπακ-χαφ Ραμίν Ρεζαεϊάν

Iran's Ramin Rezaeian, foreground, battles for the ball with Syria's Osama Omari, during their 2018 World Cup qualifying soccer match in Seremban, Malaysia, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Vincent Thian)
Iran's Ramin Rezaeian, foreground, battles for the ball with Syria's Osama Omari, during their 2018 World Cup qualifying soccer match in Seremban, Malaysia, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Vincent Thian) AP

Ο 27χρονος ακραίος, Ραμίν Ρεζαεϊάν από το Ιράν είναι ένας παίκτης που έχει τεθεί υπόψη του Ουζουνίδη. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr. (VIDEO)

Ο Κάριμ Ανσαριφάρντ σύστησε την ιρανική αγορά στην Ελλάδα, ενώ ο Σοτζέι Μασούντ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ποιοτικοί Ιρανοί με προσιτό κασέ. Πλέον, οι Έλληνες παράγοντες δεν στρέφουν περιφρονητικά το βλέμμα τους, όταν δέχονται προτάσεις για ποδοσφαιριστές από το Ιράν.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μασούντ εν όψει καλοκαιριού, ενώ τον Ιανουάριο ασχολήθηκε με τον 23χρονο κεντρικό χαφ, Σαΐντ Εζατολάχ. Εσχάτως, προτάθηκε ακόμα ένας Ιρανός, ο 27χρονος δεξιός μπακ-χαφ, Ραμίν Ρεζαεϊάν.

Ο Ρεζαεϊάν έμεινε ελεύθερος από την Περσέπολη πριν από μερικές ημέρες και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Έχει γεννηθεί στις 21 Μαρτίου του 1990, έχει ύψος ένα 1,85μ. και είναι ένας ακραίος με επιθετικές τάσεις. Παίζει με άνεση στη μεσαία γραμμή και όταν χρησιμοποιείται ως μπακ, προωθείται διαρκώς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη φετινή σεζόν είχε 13 συμμετοχές με την Περσέπολη έχοντας σκοράρει 4 γκολ και έχοντας μοιράσει 4 ασίστ. Επίσης, έχει χριστεί 15 φορές διεθνείς και έχει πετύχει 2 γκολ. Εξαιρετική επίδοση για έναν παίκτη ο οποίος καλύπτει το δεξιό άκρο.

Ομάδες από το Βέλγιο και την Ολλανδία έχουν ενδιαφερθεί για τον Ρεζαεϊάν, αλλά αυτός διάκειται θετικά στην προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Το αρνητικό είναι ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, οπότε καταλαμβάνει θέση ξένου. Πρόκειται για μία δελεαστική περίπτωση, αλλά σε θέση που δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό…

photo credits: (AP Photo/Vincent Thian)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ