ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Αμάγια στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Αμάγια στον Παναθηναϊκό
DNI30799205C TLF629369226 [email protected]

Ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός της Ράγιο Βαγιεκάνο, Αντόνιο Αμάγια, προτάθηκε στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και εξετάζεται ως μία εναλλακτική λύση.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής προστέθηκε στους υποψηφίους για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Παναθηναϊκού και φέρεται να εξετάζεται από τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Αντόνιο Αμάγια, ο οποίος ανήκει στη Ράγιο Βαγιεκάνο έως τον Ιούνιο του 2016, έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή και ο ατζέντης του, τον πρότεινε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Θεωρείται ότι ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός μπορεί να αποδεσμευτεί χωρίς πολλά... μπερδέματα και σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, η περίπτωση του εξετάζεται.

Ο Αμάγια στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 19 συμμετοχές στην Primera Division (σκόραρε μια φορά) και μια στο Κύπελλο.

Επαναφορά και... τέλος για τον Λέσκοτ

Το Σάββατο (20/6) η αγγλική Daily Mirror υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Άγγλο αμυντικό της Γουέστ Μπρομ, Τζολέον Λέσκοτ.

Από την ΠΑΕ διέψευσαν άμεσα το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι ο 32χρονος στόπερ δεν έχει καν προταθεί.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, η ιστοσελίδα Sky Sports επαναφέρει στην επικαιρότητα το ζήτημα, επιμένοντας ότι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Την ίδια στιγμή, όμως, συμπληρώνει ότι η Γουέστ Μπρομ δεν παραχωρεί τον Λέσκοτ, οπότε, δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ