ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ντιοπ από τον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ντιοπ από τον Παναθηναϊκό

Ο Πάπε Ντιοπ έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει τις μετεγγραφές του, αν και ίσως να περιμένει να περάσουν λίγοι οι μέρες και να... πέσουν οι τιμές. Παράλληλα, να κοιτάξει ενδελεχώς για τους παίκτες εκείνους που θα έρθουν, διότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Το "τριφύλλι" ψάχνει για κεντρικό μέσο που θα μπορεί να παίζει και ως αμυντικό χαφ και θα ικανότητα στο κομμάτι της δημιουργίας. Εν ολίγοις, ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να προσφέρει αμέσως στην ομάδα, έχοντας κάνει προετοιμασία με την ομάδα του.

Από μάνατζερ έχουν προταθεί παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Πάπε Ντιόπ σύμφωνα με το "Goal". Ο 29χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που είχε ακουστεί πολλάκις για τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε, στην οποία έπαιξε για μια τριετία (19 εμφανίσεις πέρυσι).

Εξάλλου, πάντα παίζει η περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Νιούκαστλ και δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, αφού η μετακίνησή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν ολοκληρώθηκε. Δύσκολα πάντως η περίπτωση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού, καθώς απαιτούνται πολλά χρήματα για να έρθει στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ