ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Πάρντο"

"Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Πάρντο"
Πάρντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για να αποκτήσει τον 33χρονο Ισπανό τερματοφύλακα που από το 2011 παίζει στο ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο, σύμφωνα με τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας του κυπριακού συλλόγου. Πετεβίνος: "Μιλάμε με τον Πάρντο για ανανέωση".

Ο Πανίκος Χατζηλιασής είναι ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην ΟΛΕ του 101.1 FM, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον κυπριακό σύλλογο για την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ούρκο Πάρντο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ (έχει ύψος 1.90) αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ από το 2011, μετά την αποχώρησή του δηλαδή από τον Ολυμπιακό, στον οποίο έπαιξε τη διετία 2009-2011. Είναι γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1983 και έχει παίξει ακόμα στην τρίτη και δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, στην Καρταχένα, στην Σαμπαντέλ, στον Ηρακλή και στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ενώ ήταν στην ακαδημία της Άντερλεχτ.

Ο Ίβηρας τερματοφύλακας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις Βρυξέλλες, έχει κατακτήσει τέσσερα σερί πρωταθλήματα με το ΑΠΟΕΛ, ενώ με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει αυτό του 2011.

Εάν αρνηθεί ο Στέφανος Κοτσόλης την πρόταση του "τριφυλλιού" για ανανέωση, τότε δεδομένα οι "πράσινοι" θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα. Διότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει ο Νίκος Γιαννακόπουλος (δανεικός ή ελεύθερος), ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Πετεβίνος: "Διάθεση για ανανέωση"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον νυν υπεύθυνο επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, ο οποίος υποστήριξε ότι η διοίκηση είναι σε επαφές με τον Ισπανό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο τελειώνει στο τέλος της σεζόν.

"Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο Πάρντο έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του και έχω αντιληφθεί ότι είναι επιθυμία και των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας" είπε ο Πετεβίνος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ