ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση της Αστανά για Κουλιμπαλί

Πρόταση της Αστανά για Κουλιμπαλί

Η Αστανά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση τόσο στον παίκτη όσο και στον Παναθηναϊκό. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο δεξιός μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Αστανά και μάλιστα υπάρχει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα η ομάδα από το Καζακστάν έχει εκφράσει εγγράφως το ενδιαφέρον της τόσο στον μάνατζερ του παίκτη όσο και στον Παναθηναϊκό. Στους πράσινους η Αστανά προσφέρει ένα ποσό το οποίο είναι κάπου ανάμεσα στις 100 με 150 χιλιάδες ευρώ, ενώ στον παίκτη δίνει 300.000 για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Τα συγκεκριμένα ποσά κρίνονται χαμηλά τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον παίκτη χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την έκβαση της υπόθεσης η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Στα Magdalene Laundries ξέπλεναν οι Ιρλανδοί τα βίτσια τους

Με αφορμή το 'The Devil's Doorway' ρίχνουμε φως σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιρλανδικής καθολικής Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24