ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση στην Μπόκα για τον Τσάβες ο Παναθηναϊκός

Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors reacts after failing to score during a Copa Libertadores soccer match against Nacional of Uruguay in Buenos Aires, Argentina, Thursday, May 19, 2016. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Αντρέ Τσάβες (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στη Μπόκα Τζούνιορς για την αγορά μέρος των δικαιωμάτων του 26χρονου Αργεντινού επιθετικού Αντρές Τσάβες. Κοντά στη συμφωνία οι δυο πλευρές λένε οι Αργεντινοί. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει εσαεί τον Τεέμου Πούκι και σίγουρα αυτό είναι δεδομένο με τους πράσινους πλέον να εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Οι Αργεντινοί από την πλευρά τους όμως πήγαν πολύ παρακάτω το θέμα καθώς σύμφωνα με "tweet" του δημοσιογράφου Ραούλ Ριβέγιο τη Παρασκευή (11/8) θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορ, Αντρές Τσάβες.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr

Οι πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το Sport24.gr όμως αναφέρουν ότι ναι μεν υπάρχει όντως θέμα και μάλιστα είναι αρκετά προχωρημένη περίπτωση του Τσάβες αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία αν και οι δυο πλευρές είναι κοντά αλλά δύσκολα με τα έως τώρα δεδομένα ο παίκτης θα είναι στην Αθήνα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για αγορά μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη, κάτι σαν συνιδιοκτησία με την Μπόκα Τζούνιορς μέχρι τον Δεκέμβρη του 2017 όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, και περιμένει την απάντηση των Αργεντινών. Ανάλογη περίπτωση δηλαδή με αυτή του Λουτσιάνο και την Κορίνθιανς.

Οι ίδιες πληροφορίες από την Αργεντινή ανέφεραν ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά και κατά ένα μεγάλο ποσοστό η περίπτωση του Τσάβες θα ολοκληρωθεί θετικά για το τριφύλλι.

Ο Τσάβες είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου 1991 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Σάο Πάολο με την οποία είχε 23 συμμετοχές και εννιά γκολ. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπάνφιλντ και το 2014 μετακόμισε στην Μπόκα Τζούνιορς στην οποία ποτέ όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Τι έλεγαν από τον Παναθηναϊκό

Από τον Παναθηναϊκό προσπαθούσαν να χαμηλώσουν το θέμα λέγοντας πως ο Τσάβες ναι μεν έχει προταθεί και μάλιστα εδώ και καιρό στο τριφύλλι αλλά σημείωναν πως η περίπτωση παρουσιάζεται ποιο προχωρημένη απ' ότι είναι με τους πράσινους να τονίζουν πως ακόμα δεν έχει γίνει καν διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Victor R. Caivano)


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ