ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρόταση από την Κίνα για Ιμπάρμπο"

"Πρόταση από την Κίνα για Ιμπάρμπο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κάλιαρι απέρριψε πρόταση από κινεζική ομάδα για την παραχώρηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο και προβάλλει υψηλές αξιώσεις, κάτι που επηρεάζει και τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να στείλει τον Βίκτορ Ιμπάρμπο σε άλλη ομάδα, αλλά με τη στάση της Κάλιαρι, αυτό δεν πρόκειται να αποδειχθεί εύκολη υπόθεση... Διότι η έχουσα τα δικαιώματα του Κολομβιανού επιθετικού έχει υψηλές απαιτήσεις και δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λίγα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το "Sky Sports Italia", η κινεζική Ουάν Ζαλ προσέφερε επίσημα 3 εκατομμύρια ευρώ στην Κάλιαρι, προκειμένου να αποκτήσει την κυριότητα του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ωστόσο, η απάντηση στην πρόταση για τον 26χρονο στράικερ ήταν αρνητική, επειδή κοστολογείται με διπλάσιο ποσό και δεν υπάρχει διάθεση για εκπτώσεις... Άλλωστε, η ρήτρα εξαγοράς που έχει ο Παναθηναϊκός στο δανεισμό, αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι προφανές ότι η υπόθεση του Ιμπάρμπο είναι περίπλοκη, αφού η Κάλιαρι δεν πρόκειται να μειώσει τις απαιτήσεις της και δεν είναι απλό για τον Παναθηναϊκό να απεμπλακεί από τη συμφωνία με τον Κολομβιανό και τις υποχρεώσεις που απορρέουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ