ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού στον Μπουζούκη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Μπουζούκη καθώς το συμβόλαιο του 20χρονου μέσου ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Ένα από τα συμβόλαια ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου είναι και αυτό του Γιάννη Μπουζούκη. Κάτι που δίνει το δικαίωμα στον 20χρονο μέσο να μπορεί από τη στιγμή που μπήκε το 2018 να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Οι πράσινοι δεν θέλουν να χάσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Κ20 και για αυτό πριν από κάποιες μέρες του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Μπουζούκης που έχει τονίσει κατ' επανάληψη ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό και να καθιερωθεί στο τριφύλλι ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Όλο αυτό τον καιρό όμως είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα αλλά και την Κ20 της οποίας ηγείται ενώ έχει πετύχει και πέντε τέρματα.

Δεν δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ ο Σέχου

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες γράφτηκε πως ο Σέχου δοκιμάστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι που δεν ισχύει καθώς όλες τις προηγούμενες μέρες ο σέντερ φορ της Κ20 του Παναθηναϊκού ήταν κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης" όπου ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς είναι και τραυματίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ