ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Κουρμπέλη η Τζένοα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ICON

Η Τζένοα μπαίνει στο κυνήγι της απόκτησης του Δημήτρη Κουρμπέλη προσφέροντας στον Παναθηναϊκό 2 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης. Έχει προταθεί και σε Αταλάντα, Μπολόνια, Σαμπντόρια.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα όσον αφορά τις πωλήσεις στον Παναθηναϊκό ο παίκτης από τον οποίο οι πράσινοι μπορούν να αποκομίσουν τα περισσότερα χρήματα παραχωρώντας τον, αυτός είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο διεθνής μέσος και αρχηγός του τριφυλλιού είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο αρκετών ιταλικών ομάδων, πλην της γερμανικής της Άιντραχτ, και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία ήδη οι πράσινοι έχουν συγκεκριμένη πρόταση για την πώληση του.

Αυτή είναι από τη Τζένοα η οποία προσφέρει στον Παναθηναϊκό 2 εκατ. ευρώ συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης για να κάνει δικό της τον αρχικό του τριφυλλιού. Η ομάδα της Γένοβας έχει πολύ καλή σχέση τριφύλλι απ' τον καλοκαιρινό δανεισμό του Οσκαρ Χίλιεμαρκ, ενώ αντίστοιχα πολύ καλή σχέση έχει και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Ντονατέλι, με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο που ενεργεί ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουρμπέλης προτάθηκε στη Τζένοα πριν από περίπου 10 μέρες απ' τον (νέο) εκπρόσωπο τοΑντώνη Αποστολόπουλο ενώ επίσης προτάθηκε και σε Σαμπντόρια, Μπολόνια και Αταλάντα, όπου ο Έλληνας μάνατζερ έχει πολύ καλές άκρες.

Οι Γενοβέζοι ωστόσο, έδειξαν διάθεση να το προχωρήσουν παρακάτω, συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που ήθελαν κι αποφάσισαν να κάνουν την κίνησή τους για τον Κουρμπέλη στον οποίο βλέπουν μία καλή επένδυση κι έναν παίκτη "έτοιμο" για να μπει και να παίξει.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες και δεν αποκλείεται το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό να είναι το τελευταίο για τον Δημήτρη Κουρμπέλη με την πράσινη φανέλα.

Θα πρέπει βέβαια να δούμε τι θα γίνει και με το ποσοστό μεταπώλησης που έχει διατηρήσει ο Αστέρας από την παραχώρηση του στον Παναθηναϊκό που είναι της τάξεως του 25%.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ