ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσβλήθηκε από ίωση ο Πέτριτς

Προσβλήθηκε από ίωση ο Πέτριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (12/2), ενώ ο Μαμούτε άρχισε προπονήσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Μλάντεν Πέτριτς δεν αγωνίστηκε στο Περιστέρι λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί στα Γιάννινα, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο Κροάτης επιθετικός έχει προσβληθεί από ίωση και υποβλήθηκε σε θεραπεία, την Παρασκευή (12/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", οπότε δεν υπολογίζεται για το ματς (14/2) εναντίον του ΠΑΣ.

Στον αντίποδα, ο Γιούρι Μαμούτε προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και άρχισε τη διαδικασία επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι Εβαντζελίστα και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια με μπάλα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (13/2) στις 13:30. Έπειτα, θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ