ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσβλήθηκε από ίωση ο Μπεργκ

Προσβλήθηκε από ίωση ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ προσβλήθηκε από ίωση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι να είναι αμφίβολη.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο νέος ασθενής από την ίωση που μεταδίδεται στο "Γεώργιος Καλαφάτης", έστω και αν σε πρώτη φάση φαίνεται πως δεν τον αποδυνάμωσε σε μεγάλο βαθμό.

Ο Σουηδός μετέβη στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ τις επόμενες ημέρες η υγεία του θα επανεκτιμηθεί εκ νέου. Ο Μπεργκ δεν είχε αγωνιστεί στα δύο προηγούμενα ματς λόγω τιμωρίας και ίσως δεν παίξει στο κυριακάτικο (17/4) ματς με τον Πανθρακικό.

Ο Στέφανος Κοτσόλης παραμένει κλινήρης στην οικεία του, λόγω της ίδιας ασθένειας και ο Κάρλος Ζέκα απουσίασε για δεύτερη ημέρα, έχοντας άδεια από τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Αναγνωστόπουλος αισθάνθηκε πόνους στο ισχύο πριν την προπόνηση και ακολούθησε θεραπείακαι ο Πράνιτς συνέχισε την αποκατάσταση του.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, πάσες και παιχνίδι, ενώ θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (15/4) στις 11 το πρωί.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ