ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο σε τέσσερις στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο σε τέσσερις στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Μέστο και Μαμούτε πλήρωσαν πρόστιμο ύστερα από εντολή του προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι και αφορά τις αχρείαστες κόκκινες κάρτες που πήραν. Ποιο είναι το μήνυμά του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, δεν μπορεί να βλέπει τους παίκτες του να παίρνουν αχρείαστες και χαζές κάρτες στα παιχνίδια της ομάδας και για το λόγο αυτό αποφάσισε να επιβάλει "καμπάνες", όπως άλλωστε προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Goal", οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Μέστο και Μαμούτε πλήρωσαν πρόστιμο πάνω από 500 ευρώ για τις κόκκινες που είδαν στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού. Ο τελευταίος δεν αποβλήθηκε βέβαια, όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κουτούλησε σε μια φάση τον Πέλκα και θα μπορούσε να αποβληθεί από τον διαιτητή του αγώνα.

Ο Ιταλός προπονητής δεν θα δείξει την παραμικρή ανοχή στο συγκεκριμένο θέμα και είναι έτοιμος να τιμωρήσει και αγωνιστικά όποιον παίρνει χαζή κάρτα, δεν θα τον... πονάει μονάχα στην τσέπη του. Μένει να φανεί αν θα πάρουν το μήνυμα οι ποδοσφαιριστές του και θα διατηρούν την ψυχραιμία τους από 'δω και πέρα.

Πάει για Κυριακή το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Αύριο (3/3, 19:30), ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και βάσει προγράμματος δύο ημέρες αργότερα έχει οριστεί το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο κανονισμός προβλέπει πως πρέπει να περάσουν 48 ώρες από την προηγούμενη αναμέτρηση, επομένως πρέπει να πρέπει να αλλάξει ημέρα το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος. Η απόφαση έχει παρθεί και μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής. Οι δυο ομάδες ανεπισήμως έχουν ενημερωθεί από τη Super League για την επικείμενη αλλαγή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ