ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο και επιτήρηση από την UEFA στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο και επιτήρηση από την UEFA στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

H UEFA επέβαλε πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για όσα συνέβησαν στη ρεβάνς με τη Γκαμπάλα και τον έθεσε υπό επιτήρηση για το μέλλον. Προπονήθηκαν για δεύτερη μέρα οι Σάντσεθ, Πέτριτς και Λουντ. (VIDEO)

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό για την ποινή που του επιβλήθηκε, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Γκαμπάλα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στη ρεβάνς των play off του Europa League.

Επιβάλλεται υψηλό χρηματικό πρόστιμο και η ομάδα τίθεται υπό καθεστώς επιτήρησης από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Κάτι που σημαίνει πως στο επόμενο... παρατράγουδο, θα επιβληθεί αυστηρότερη ποινή.

Δεν συνεπάγεται πως επειδή για την τρέχουσα σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί, ότι η επιτήρηση δεν θα συνεχιστεί για τα ματς της επόμενης σεζόν.

Στον αντίποδα, ως θετικό κρίνεται ότι αποφεύχθηκε η ποινή κεκλεισμένων των θυρών, παρά τις επιβαρυντικές εκθέσεις των αξιωματούχων της UEFA.

Η προπόνηση της Παρασκευής

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής (27/9) με τον Πλατανιά στο "Απόστολος Νικολαΐδης", συνεχίστηκε με την προπόνηση της Παρασκευής (25/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Για δεύτερη μέρα, οι Σάντσεθ, Λουντ και Πέτριτς γυμνάστηκαν για δεύτερη μέρα σε έντονους ρυθμούς και η χρησιμοποίηση τους στο κυριακάτικο ματς εξαρτάται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Οι Εσιέν και Κότσαρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέμερ έκανε θεραπεία και γυμναστήριο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (26/9) στις 17:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ