ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο 80.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το "ντου" στον Μάνταλο

Πρόστιμο 80.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το "ντου" στον Μάνταλο
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει επιβάλει 80.000 ευρώ πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τα όσα είχαν γίνει μετά τον αγώνα με την Ξάνθη και την είσοδο του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια με τους πράσινους να έχουν κάνει έφεση.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League απάλλαξε τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζου για την είσοδο του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Ξάνθη τον Φεβρουάριου για το αδίκημα της απειλής προς τους διαιτητές αλλά η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε το τριφύλλι και με το παραπάνω.

Συγκεκριμένα έχει επιβάλει πρόστιμο 80.000 ευρώ συνολικά στον Παναθηναϊκό το οποίο μεταφράζεται σε 20.000 ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, 20.000 ευρώ στον Χρήστο Παναγόπουλο, 20.000 ευρώ στον Σπύρο Βλάχο και 20.000 ευρώ στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός φυσικά και έχει κάνει έφεση προκειμένου είτε να πέσει η ποινή, είτε να μειωθεί το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί και αυτή θα εκδικαστεί την Τετάρτη (13/7) το απόγευμα στις 5.00μ.μ. στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Στο τριφύλλι μετά την απαλλαγή και από την πειθαρχική επιτροπή της Super League ελπίζουν ότι θα κερδίσουν την έφεση που έχουν κάνει και τουλάχιστον θα υπάρξει μεγάλη μείωση στο πρόστιμο.

Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας εισηγείται και μετά αποφασίζει το τμήμα που μπορεί είτε να την δεχθεί, είτε να την θέσει στο αρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ