ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπαθούν να τα βρουν, Παναθηναϊκός και Νιούκαστλ

Προσπαθούν να τα βρουν, Παναθηναϊκός και Νιούκαστλ

Ο Παναθηναϊκός και η Νιούκαστλ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται πάνω στο κοινό σημείο που έχουν καταλήξει και προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις διοικήσεις του Παναθηναϊκού και της Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, διατηρείται ενεργή και συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Άλλωστε, το θέλουν και οι δύο πλευρές και αναζητούν το πως θα το καταφέρουν, πετυχαίνοντας ο καθένας τους πιο συμφέροντες όρους.

Η διαφορά στο οικονομικό παραμένει, όμως, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, έχει βρεθεί κοινός τόπος για να προχωρήσει η συζήτηση και να γεφυρωθεί το χάσμα. Δεν είναι εύκολο, αλλά, αποδεικνύεται ότι υπάρχει η διάθεση ώστε να καταλήξουν σε έναν συμβιβασμό.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν σχολιάζουν τις όποιες πληροφορίες διαρρέουν από την Αγγλία και αρκούνται να επισημαίνουν ότι ο Αμπέντ είναι η προτεραιότητα τους.

Την ίδια στιγμή, στο Νησί τα στελέχη της Νιούκαστλ, μιλώντας με Άγγλους δημοσιογράφους, τονίζουν ότι οι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού έχουν ανεβάσει την προσφορά τους και εκτιμούν ότι η υπόθεση θα διευθετηθεί, θετικά ή αρνητικά, στις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Σαφώς, η "Αμπεντιάδα" έχει κουράσει τους φίλους του Παναθηναϊκού, όμως απαιτείται ακόμα λίγη υπομονή ώστε να δοθεί ένα τέλος. Πάντως, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αυτή η απόπειρα θα είναι επιτυχής και δεν θα έχει την αρνητική τύχη των προηγούμενων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ