ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή ο Χουλτ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σουηδός μπακ Νίκλας Χουλτ κινήθηκε νομικά σε βάρος του Παναθηναϊκού, καταθέτοντας προσφυγή. Τι υποστηρίζουν οι "πράσινοι" για τις οφειλές.

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ κινήθηκε νομικά κατά των "πρασίνων", θέλοντας έτσι να διασφαλίσει χρήματα που του οφείλονται. Τι υποστηρίζεται την ίδια ώρα από το "τριφύλλι";

Ότι η κίνηση του 27χρονου Σκανδιναβού δεν έχει νομικό αντίκτυπο, ότι άπαντες έχουν πληρωθεί τη δόση του Φεβρουαρίου (πριν την κατάθεση της προσφυγής από τον Χουλτ) και ότι τα εμβάσματα δεν φαίνονται άμεσα. Εν αντιθέσει με τον Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο συμπατριώτης του δεν είχε αποστείλει προειδοποιητικό έγγραφο στην ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με προσφυγές από τον Ιούλιο κι έπειτα, αν δεν καταβληθεί εγκαίρως η οφειλόμενη δόση του Μαΐου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Νίκλας Χουλτ αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια.

Τα 30 για το πρωτάθλημα της Super League, τα πέντε για το Κύπελλο Ελλάδας και τα 6 στην Ευρώπη. Στον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, στις 30 Ιουνίου 2016.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ