ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή ο Τελάντερ

Προσφυγή ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ απευθύνθηκε στην ΕΠΟ για να εξασφαλίσει τα χρήματά του από τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζονται οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Ο Ράσμους Τελάντερ κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ, με στόχο να διασφαλίσει τα χρήματά του, ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αξιώνει 510.000 ευρώ, ποσό που αφορά τα οφειλόμενα από τον Παναθηναϊκό, καθώς και τα χρήματα που προβλέπονται από το συμβόλαιό του για τον τελευταίο χρόνο συνεργασίας.

Η προσφυγή, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και ρήξη των δύο πλευρών, όπως συνέβη για παράδειγμα με την υπόθεση του Γερμανού μπακ Γενς Βέμερ.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός παραμένει σε συζυτήσεις με το "τριφύλλι" και το μέλημά του είναι απλά να διασφαλίσει χρήματα για τη νέα χρονιά.

Εξάλλου, η διαφορά σε όσα του πρότειναν οι "πράσινοι" και στα όσα ζητάει ο ίδιος είναι μικρή και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να τα βρουν.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Στα Magdalene Laundries ξέπλεναν οι Ιρλανδοί τα βίτσια τους

Με αφορμή το 'The Devil's Doorway' ρίχνουμε φως σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιρλανδικής καθολικής Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24