ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ο Λέτο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport", ο Σεμπάστιαν Λέτο κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας τα δεδουλευμένα του, ύψους 181.135 ευρώ.

Νέο ζήτημα έχε προκύψει για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ό,τι αφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις της, αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο προστέθηκε στους πρώην παίκτες του "τριφυλλιού" που κατέθεσαν προσφυγή, ζητώντας τα δεδουλευμένα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα " Live Sport", το συνολικό ποσό που του οφείλεται, σύμφωνα με την προσφυγή του, είναι 181.135 ευρώ. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται και η εφορία που έπρεπε να πληρώσει η ΠΑΕ, όπως αναφέρεται σε όρο του συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Αργεντινός επιθετικός.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις δύο πρώτες δόσεις της περυσινής σεζόν (Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου από 67.500 ευρώ), ενώ από τις δόσεις Φεβρουαρίου και Μαΐου που ήταν επίσης 67.500 ευρώ η καθεμία, η ΠΑΕ του κατέβαλε στον τραπεζικό λογαριασμό του μόλις 13.600 ευρώ. Οπότε του οφείλει 121.400 ευρώ (67.500 + 53.900), συν την εφορία.

Η πρόσκληση προς πληρωμή του 31χρονου ποδοσφαιριστή δεν δημιουργεί άμεσο πρόβλημα στην "πράσινη" ΠΑΕ, αλλά πρέπει να εξοφληθεί κι αυτός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ