ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφέρει ασίστ και γκολ ο Λέτο στον Παναθηναϊκό

Προσφέρει ασίστ και γκολ ο Λέτο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει δυο γκολ και δυο ασίστ στα έως τώρα τέσσερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα ενώ με την παρουσία του στην ενδεκάδα το τριφύλλι μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς. (VIDEOS)

Αποτέλεσε το "κερασάκι" στον μεταγραφικό παζάρι του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο και μετά το πρώτο διάστημα που χρειάστηκε για να χάσει μερικά παραπανίσια κιλά και να βρει την φόρμα του πλέον δείχνει ότι ήρθε για να βοηθήσει τους πράσινους να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Τόσο για την φετινή σεζόν όσο και για την επόμενη.

Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Λέτο τον Αργεντινό άσο που ελλείψει Μπεργκ την Κυριακή το βράδυ σήκωσε στην πλάτη του το επιθετικό βάρος του Παναθηναϊκού και με δυο προσωπικά του γκολ έδωσε τη νίκη επί της Βέροιας (3-2) και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Λέτο τα ήθελε αυτά τα γκολ καθώς ε ίχε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα εδώ και ενάμιση χρόνο και για αυτό και πανηγύρισε δεόντως τα τέρματα που πέτυχε και ιδίως το δεύτερο που έδωσε μάλιστα και τη νίκη στους πράσινους.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει ενσωματωθεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού εδώ και τέσσερα ματς, έδειξε να έχει "κουμπώσει" με τον Μπεργκ στις αναμετρήσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και Ηρακλή και προσφέρει αρκετές λύσεις και πλέον και βαθμούς στον Αντρέα Στραματσόνι.

Συγκεκριμένα ο Λέτο έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από την 24λεπτη παρουσία του κόντρα στον Ατρόμητο και το τριφύλλι μετράει τρεις νίκες (Ατρόμητος 2-0, Ηρακλής 4-0, Βέροια 3-2) και μια ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό (3-1).

Ο ίδιος ο Αργεντινός πέρα από τα δυο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Βέροια ήδη έχει μοιράσει δυο ασίστ σε "Γ. Καραϊσκάκης" και "Απόστολος Νικολαϊδης" κόντρα στον Ηρακλή ενώ αποτελεί μονίμως πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Η συνεισφορά του Λέτο στις στημένες φάσεις

Παράλληλα όμως όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς ο Λέτο έχει αναλάβει και αρκετές από τις εκτελέσεις των στημένων του Παναθηναϊκού. Κάθε κόρνερ που κερδίζει το τριφύλλι από τα δεξιά εκτελείται από το αριστερό πόδι του Λέτο. Μάλιστα οι πράσινοι έχουν προσαρμόσει και κάποιες κομπίνες στο παιχνίδι τους με τα χτυπήματα του Αργεντινού και από τη στιγμή που μπορεί να στείλει την μπάλα όπου θέλει.

Ο Λέτο αποφασίζει και είτε την στέλνει στο πρώτο δοκάρι και με μια ενδιάμεση πάσα δημιουργείται ευκαιρία όπως την Κυριακή με τον Μαμούτε ή εκτελεί με δύναμη απευθείας στο δεύτερο δοκάρι εκεί που έρχονται τα ψηλά κορμιά του Παναθηναϊκού για να διεκδικήσουν τη κεφαλιά και να σκοράρουν όπως έκανε ο Μολέντο κόντρα στον Ηρακλή.

Έφτασε τα 25 γκολ στον Παναθηναϊκό

Ο Λέτο στην προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό είχε σταματήσει στα 23 γκολ με την πράσινη φανέλα και με τα δυο που πέτυχε κόντρα στην Βέροια ανέβηκε στα 25 τέρματα σε αγώνες πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 35η θέση της σχετικής λίστας των πράσινων σκόρερ από καταβολής Α' Εθνικής ενώ έχει φτάσει και τις 68 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ