ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσαρμογή στην κρίση ο Παναθηναϊκός

Προσαρμογή στην κρίση ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους φιλάθλους, οι οποίοι επιθυμούν να αγοράσουν ή να ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η παρατεταμένη τραπεζική αργία έχει προκαλέσει προβλήματα στη ρευστότητα των ελληνικών νοικοκυριών και έχει αναθεωρήσει τις προτεραιότητες τους.

Παρόλα αυτά, οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και στις εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Η ΠΑΕ, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαιτερότητες της εποχής, προσαρμόζεται και δίνει τη δυνατότητα στους Συμμάχους, παλιούς και νέους, να αγοράσουν το διαρκείας τους και να το ξεπληρώσουν σε πέντε άτοκες δόσεις, μέσω μετρητών.

Επί της ουσίας, απελευθερώνει μία διαδικασία η οποία έως τώρα αφορούσε τις συναλλαγές μέσω πλαστικού χρήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως λόγω της οικονομικής κατάστασης και για να διευκολύνει τους φιλάθλους, αποφασίστηκε να δοθεί η δυνατότητα των πέντε άτοκων δόσεων και στις συναλλαγές μετρητοίς, για όλους όσοι επιθυμούν να αγοράσουν ή να ανανεώσουν την Κάρτα Διαρκείας τους. Η διευκόλυνση της πληρωμής με πέντε άτοκες δόσεις θα διαρκέσει από τις 16/7 έως τις 8/8 και αφορά αποκλειστικά τα παλιά και νέα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους παλιούς κατόχους Καρτών Διαρκείας ότι η προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους λήγει το Σάββατο 18 Ιουλίου.

Παράλληλα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι την Δευτέρα 20 Ιουλίου τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά ενώ την Τρίτη 21 θα είναι ανοικτά για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι, λόγω αναβάθμισης του λογισμικού, τα γραφεία του Τμήματος Εισιτηρίων για τις Κάρτες Διαρκείας θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Παράλληλα, την Τρίτη 21/07 θα εξυπηρετούνται μόνοοι κάτοχοι που επιθυμούν να μετακινηθούνσε άλλη θέση, ενώ από τις 22 Ιουλίου και μετά θα εξυπηρετούνται όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που επιθυμούν, παράλληλα με τη συνδρομή τους, να αγοράσουν και το εισιτήριο διαρκείας τους.

Τέλος, θα ακολουθήσει ανακοίνωση για το ωράριο λειτουργίας της Τετάρτης 22 Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με την Ουντινέζε".

Ανακοίνωση για τη φανέλα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας και την έναρξη της συνεργασίας με την Puma:

Τη νέα φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 παρουσίασαν χθες ΠΑΕ Παναθηναϊκός και PUMA. Η εκδήλωση, που έγινε σε κέντρο διασκέδασης δίπλα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το ύφος και το ήθος του Συλλόγου αλλά και προσαρμοσμένη στις υπάρχουσες δύσκολες συνθήκες.

Το παρόν έδωσαν σύσσωμη η ομάδα, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, αλλά και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προεξάρχοντος του προέδρου κ. Ιωάννη Αλαφούζου, ενώ την PUMA εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Σαμ Φάϊς. Παράλληλα, το ρόλο των «μοντέλων» έπαιξαν Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ, Σωτήρης Νίνης και Λουκ Στιλ, που παρουσίασαν τις τέσσερις καινούργιες εμφανίσεις.

Στην εντός έδρας φανέλα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, ενώ υπάρχει ένα λευκό τριφύλλι, λευκή λαιμόκοψη και από μια μεγάλη λευκή ρίγα στον κάθε ώμο. Η εκτός έδρας εμφάνιση είναι ένας συνδυασμός μπλε και σκούρων μπλε ρόμβων, με λευκή λαιμόκοψη και πράσινη ρίγα στα μανίκια.

Όσο για την τρίτη φανέλα, αυτή είναι λευκή με πράσινο τριφύλλι, πράσινη λαιμόκοψη και επίσης πράσινη ρίγα στον ώμο. Τέλος, η εμφάνιση του τερματοφύλακα είναι χρώματος ανθρακί, με λευκό τριφύλλι, καθώς και γκρι και πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ξεκίνησε η λειτουργία της νέας, με ευρεία γκάμα προϊόντων και καταπράσινης μπουτίκ, με το ΠΑΟ Official Store να… κατακλύζεται από φιλάθλους του «τριφυλλιού». Μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν ήδη να προμηθευτούν τις επίσημες εμφανίσεις και ολόκληρη την συλλογή με τον ρουχισμό της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ