ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς συμφωνία Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ

Προς συμφωνία Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός οφείλει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τη χρήση του "Σπύρος Λούης" και ζήτησε έναν ευνοϊκό διακανονισμό για την εξόφληση του. Θα επικυρώσει τη συμφωνία το ΟΑΚΑ.

Τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη χρήση του "Σπύρος Λούης" προσπαθεί να ρυθμίσει ο Παναθηναϊκός... Οι "πράσινοι" διοικούντες είχαν συνάντηση με τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ και συζήτησαν για την οφειλή που έχει η ΠΑΕ και τον τρόπο εξόφληση της.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού εξήγησαν πως έχει η οικονομική κατάσταση στην ομάδα ποδοσφαίρου και ζήτησαν κατανόηση και συναίνεση σε έναν ευνοϊκό διακανονισμό, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να φανεί συνεπής.

Οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ είχαν εξαρχής συμβιβαστική διάθεση και αποδέχτηκαν τα λεγόμενα των "πράσινων", φάνηκαν να μην έχουν αντίρρηση για στην προτεινόμενη συμφωνία και θα τη φέρουν προς ψήφιση στο επόμενο ΔΣ, ώστε να την επικυρώσουν και τυπικά.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει περίπου 1,2 εκατομμύριο ευρώ για τη χρήση του "Σπύρος Λούης" από τη σεζόν 2012-2013, όταν και ανακαίνισε το "Απόστολος Νικολαΐδης". Η οφειλή ήταν ρυθμισμένη και η ΠΑΕ την τακτοποιούσε μέχρι την άνοιξη του 2017, όταν και άρχισαν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Με την πρόταση του, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να καταβάλλει ένα μικρό ποσό κάθε μήνα στο ΟΑΚΑ, που δεν θα ξεπερνά τις 10-15.000 ευρώ, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιήσει την οικονομική κατάσταση του και να μπορέσει να καταβάλλει περισσότερα.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ποιοι δικαιούνται κοινωνικό μέρισμα - Όλη η απόφαση

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος

Αναλύουμε τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του 'The Voice'

Η αμηχανιάν χτύπησε κόκκινο κι εμείς πιάνουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ετεροντροπής.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ΠΑΣΟΚικό μαγαζί της χώρας είναι γεγονός - Κοκτέιλ ΠΑΣΟΚίτο και ΠροφιΝΤΕΛΟΡ

Κάτι νέο έρχεται στην πόλη από τα παλιά. Ένα πράσινο "καφενείο" σοσιαλιστικής τέχνης στήνεται στο Γκάζι και το News 24/7 σας ενημερώνει πρώτο για το εγχείρημα

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24