ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς συμφωνία με Τελάντερ, αρνητικός ο Ταυλαρίδης

Προς συμφωνία με Τελάντερ, αρνητικός ο Ταυλαρίδης
Τελάντερ, Ταυλαρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τα βρίσκουν με τον Ράσμους Τελάντερ για αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής, ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης παραμένει ανένδοτος. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Προς διευθέτηση της μιας από τις δύο προσφυγές που θα εκδικαστούν σήμερα (6/2) οδεύει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων του "τριφυλλιού" με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, Γιώργο Ζελελίδη και συζήτησαν για την προοπτική ενός νέου διακανονισμού.

Η ΠΑΕ πρότεινε στον Δανό στόπερ να πάρει 40.000 ευρώ έναντι της οφειλής των 93.000 ευρώ και να συναινέσει σε αναβολή της εκδίκασης, για να έχουν χρόνο να συμφωνήσουν στον τρόπο αποπληρωμής. Ο Τελάντερ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο και λογικά, δεν θα επιδιώξει την επιβολή ποινών στη σημερινή συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Η πρόταση της διοίκησης του Παναθηναϊκού προβλέπει την άμεση καταβολή 40.000 ευρώ και την εξόφληση των 97.000 ευρώ σε πέντε μηνιαίες δόσεις, σε αντάλλαγμα για την απόσυρση της προσφυγής του. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής την απέρριψε και ζήτησε την εφάπαξ καταβολή του ποσού.

Συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν επιτεύχθηκε και πλέον η προσφυγή αναμένεται να εκδικαστεί κανονικά. Περιθώρια αναβολής δεν υπάρχουν (πλην συναινετικής) όπως είχε προειδοποιήσει η Έδρα και ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να πληρώσει, είτε θα του αφαιρεθούν βαθμοί από το πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ