ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς νέα παράταση στην προσφυγή του Τελάντερ

Προς νέα παράταση στην προσφυγή του Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ δείχνει εκ νέου διαλλακτικός στα λεγόμενα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ίσως αναβληθεί ξανά η προσφυγή του στην ΕΠΟ. Συνάντηση στη Ζυρίχη μεταξύ της διοίκησης και των πιστωτών.

Την προηγούμενη φορά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ κατέληξαν σε συμβιβασμό την ύστατη ώρα και η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν εκδικάστηκε. Ωστόσο, φαίνεται πως η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν τηρήθηκε και η υπόθεση έφτασε ξανά στο αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας.

Σήμερα (13/12) στις 15:00, θα αρχίσει η εκδίκαση της προσφυγής του Δανού στόπερ κατά του Τριφυλλιού και η πιθανότερη κατάληξη είναι η κατάπτωση του διακανονισμού, η υποχρέωση της ΠΑΕ να εξοφλήσει το σύνολο της οφειλής και σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα θα μηδενίζεται στα επόμενα παιχνίδια της, μέχρι την εξόφληση...

Εκτός και αν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συμβιβαστούν ξανά με τον δικηγόρο του Τελάντερ και τον πείσουν να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης. Κάτι που φαίνεται ορατό, μετά τις τελευταίες επαφές που έχουν οι δύο πλευρές από το βράδυ της Τρίτης.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα από τη δόση του Νοεμβρίου, ενώ πλέον καλείται να πληρώσει και τη δόση του Δεκεμβρίου. Εφόσον η προσφυγή του Δανού γίνεται αποδεκτή, ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να καταβάλλει 415.000 ευρώ εντός πέντε ημερών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ

Ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο νομικός, Άλκης Παπαντωνίου, θα συναντηθούν σήμερα (13/12) στη Ζυρίχη με αρκετούς από τους πιστωτές του Παναθηναϊκού. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ θα αναλύσουν την κατάσταση στα οικονομικά και θα προτείνουν έναν τρόπο αποπληρωμής, που θα περιλαμβάνει και ένα μορατόριουμ για τον Ιανουάριο, ώστε να συγκεντρωθούν έσοδα. Μένει να φανεί πόσοι θα ανταποκριθούν στα λεγόμενα των "πράσινων" και αν θα υπάρξουν αντιπροτάσεις. Στη συνάντηση ίσως παραστεί και ο ατζέντης του Τελάντερ, παρά την εκδίκαση στην Αθήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ