ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προς Κίνα ο Εσιέν"

"Προς Κίνα ο Εσιέν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον Εσιέν για τη λύση της συνεργασίας τους, τη στιγμή που δημοσίευμα θέλει τον Γκανέζο να οδεύει στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Είναι γνωστό ότι ο Μάικλ Εσιέν δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γκανέζος μέσος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των "πρασίνων" την περσινή σεζόν.

Εδώ και καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας τους, δίχως ωστόσο ακόμη να έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Τις διαδικασίες μπορεί να διευκολύνει μια πιθανή μετακίνηση του Μάικλ Εσιέν στο πρωτάθλημα της Κίνας, αν ευσταθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας " ghanaweb.com" που θέλει τον Γκανέζο να έχει δεχθεί μια σειρά προτάσεων από συλλόγους της κινεζικής λίγκας.

"Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται την πώληση του υψηλότερα αμειβόμενου παίκτη του, που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στην περσινή σεζόν και αντιμετώπισε τραυματισμούς.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται να συναντήσει τον συμπατριώτη του Ασαμόα Τζιάν, εφόσον συμφωνήσει με την Shangai SIPG", καταλήγει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ