ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Βέμερ, νέο πρόβλημα με Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Προπονήθηκε ο Βέμερ, νέο πρόβλημα με Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γενς Βέμερ τέθηκε στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι με τον Ιταλό όμως να βλέπει τον Ράσμους Τελάντερ να έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από τρεις εβδομάδες σχεδόν για τον Γενς Βέμερ με τον Γερμανό άσο να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι και να μετέχει σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Δευτέρας (7/12) στο "Γ. Καλαφάτης".

Αυτό ήταν το ευχάριστο νέο καθώς προέκυψε και ένα δυσάρεστο από την αναμέτρηση στη Βέροια και μένει να δούμε πόσο θα στοιχίσει στους πράσινους.

Τα δυσάρεστα έχουν να κάνουν με το νέο τραυματισμό του Ράσμους Τελάντερ καθώς ο Δανός που μόλις επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων υπέστη μια κάκωση στο αριστερό γόνατο και έκανε θεραπεία όπως και ο Μπεργκ.

Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις επόμενες μέρες πόσο σοβαρή είναι κατάσταση του Τελάντερ και αν και πόσο θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπόνηση στο Κορωπί, σήμερα το μεσημέρι, περιλάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με την Βέροια ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και παιχνίδι.

Ο Τελάντερ έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο και ακολούθησε θεραπεία ενώ ο Μπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν αύριο ρεπό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ