ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Πράνιτς

Προπονήθηκε ο Πράνιτς
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς γυμνάστηκε κανονικά και υπολογίζεται εν όψει Ξάνθης, ενώ ο Γιώργος Κουτρουμπής ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Καλές ειδήσεις είχε η προπόνηση της Δευτέρας (26/1) για τον Γιάννη Αναστασίου, αφού οι Ντάνιελ Πράνιτς και Γιώργος Κουτρουμπής τέθηκαν στη διάθεση του.

Παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με την ΑΕ Καλλονής, ο Κροάτης χαφ γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του. Απ' ότι φαίνεται, υπολογίζεται για το ματς του Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη την Πέμπτη στη Λεωφόρο.

Το ίδιο ισχύει για τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον είχε προσβάλλει και άρχισε ξανά τις προπονήσεις.

Ο έτερος τραυματίας από το σαββατιάτικο παιχνίδι, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος για την Πέμπτη (26/1). Ακόμα, ο Ουασίμ Μπούι απουσίασε από την προπόνηση, αφού έχει λάβει άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και πάσες, ενώ όσοι έπαιξαν προχθές κόντρα στην Καλλονή έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη 17/1 στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ