ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Πράνιτς και παίζει με τον ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Πράνιτς και παίζει με τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντανιέλ Πράνιτς γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δείτε βίντεο από τον προπόνηση και τον Ζέκα να προσπαθεί να οδηγήσει ένα τρακτέρ! (VIDEO)

Αύξησε τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο παιχνίδι (21/2) του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Ντανιέλ Πράνιτς, μετά τη συμμετοχή του στην προπόνηση της Παρασκευής (19/2), στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Κροάτης ανταποκρίθηκε στις ασκήσεις χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Στραματσόνι, ο οποίος θα κρίνει την ετοιμότητα του ή θα προτιμήσει τον Νάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πριν από την προπόνηση, ο Πράνιτς είχε συνομιλία με τον Αντρέα Στραματσόνι για την κατάσταση του τραυματισμού του και ανέφερε στον Ιταλό προπονητή ότι νιώθει καλά. Επίσης, με τον "Στράμα" συνομίλησε και ο Μάικλ Εσιέν.

Οι Πέτριτς και Σάντσεθ απουσίασαν με άδεια, ενώ ο Γιαννακόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του και ο Μπουμάλ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Όσο για το ομαδικό πρόγραμμα, είχε ζέσταμα, παιχνίδι και τακτική. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο στις 16:30 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση και κυρίως, τον Κάρλος Ζέκα να... μεταμορφώνεται στον κηπουρό του αθλητικού κέντρου και να προσπαθεί να οδηγήσει το τρακτέρ!

Στο μεταξύ, ο Νίκος Γιαννακόπουλος έχει τα γενέθλια του και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και περαστικά του!

Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχία για τα γενέθλια του τερματοφύλακα Νίκου Γιαννακόπουλου

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ