ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκαν οι Σάντσεθ και Εβανζελίστα

Προπονήθηκαν οι Σάντσεθ και Εβανζελίστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρχιο Σάντσεθ ενσωματώθηκε με την ομάδα στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (17/2), ενώ ο Εβανζελίστα διατηρεί ελπίδες να παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ.

Η ημέρα των επιστροφών για τους μακροχρόνια τραυματίες είναι η Τετάρτη (17/2)! Μετά τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος επανεμφανίστηκε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στην πρωινή προπόνηση, στην απογευματινή ο Σέρχιο Σάντσεθ συμμετείχε στις περισσότερες ασκήσεις των συμπαικτών του!

Η συμμετοχή του Ισπανού στόπερ έχει ξεχωριστή σημασία, επειδή το προηγούμενο διάστημα βίωσε μία επώδυνη προσωπική εμπειρία με την αποβολή της συζύγου του, Ελίζαμπεθ Ρέγιες. Εκτός από τον Σάντσεθ, ο Λούκας Εβανζελίστα πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος, αλλά παραμένει αμφίβολος για το κυριακάτικο (21/2) ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη προπόνηση της ημέρας περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με τελειώματα και παιχνίδι, ενώ οι Μπουμάλ, Γιαννακόπουλος, Πέτριτς και Πράνιτς έκαναν θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (18/2) στις 15:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ