ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς... προπόνηση για τον Παναθηναϊκό

Προπόνηση χωρίς... προπόνηση για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το πρόγραμμα της κυριακάτικης προπόνησης περιλάμβανε βίντεο-ανάλυση του πρώτου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Μπριζ και στη συνέχεια, έξοδο για καφέ σε κατάστημα στη Γλυφάδα! Είδε την αντίπαλο ο Αναστασίου.

Χωρίς... προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Μπριζ, την Κυριακή (2/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης"! Ο Γιάννης Αναστασίου δεν προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, αλλά, τους κράτησε στην αίθουσα προβολών του προπονητικού κέντρου.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα παρακολούθησε σε μαγνητοσκόπηση το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Μπριζ 2-1 στο "Απόστολος Νικολαΐδης", το οποίο διεξήχθη την προηγούμενη Τρίτη (28/7).

Η τακτική ανάλυση άρχισε με μία σύντομη ομιλία του Αναστασίου, ο οποίος στη συνέχεια διέκοπτε την προβολή και εξηγούσε τι δεν λειτούργησε στην ομάδα και στη συνέχεια, έδινε οδηγίες για να αποφευχθεί η επανάληψη των λαθών.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού και οι συνεργάτες του προχώρησαν σε πολλές παρατηρήσεις για την ανασταλτική λειτουργία, επισημαίνοντας τις λάθος τοποθετήσεις. Επίσης, αναφέρθηκαν στη συγκέντρωση που απουσίασε σε αρκετές φάσεις και ζήτησαν μεγαλύτερη προσήλωση για το ματς της Τετάρτης.

Για παγωτό και καφέ στη Γλυφάδα

Μετά την ολοκλήρωση της τακτικής, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα επισκέφτηκε κατάστημα στη Γλυφάδα. Ο στόχος ήταν οι προπονητές και οι παίκτες να χαλαρώσουν τέσσερις ημέρες πριν τη ρεβάνς του Βελγίου και να περάσουν χρόνο μαζί, ώστε να "δεθούν" ακόμα περισσότερο.

Για αρκετή ώρα, οι "πράσινοι" απόλαυσαν τον καφέ τους, ενώ, ορισμένοι παρήγγειλαν και παγωτά, προκειμένου να δροσιστούν από τη ζέστη. Η ομήγυρη παρέμεινε στο κατάστημα για περίπου 1,5 ώρα και στη συνέχεια άπαντες αναχώρησαν για τις οικείες τους.

Η προπόνηση της Δευτέρας (3/8) έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

Είδε τη Μπριζ ο Αναστασίου

Συνεργάτης του Αναστασίου δεν ταξίδεψε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μπριζ με τη Μέχελεν, που έληξε με νίκη της αντιπάλου του Παναθηναϊκού με 3-0. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο κόουτς του Τριφυλλιού θα αγνοήσει το ματς, αντίθετα, παρέλαβε το dvd και το ανέλυσε με το επιτελείο του.

Ο Αναστασίου δεν περιμένει να διαπιστώσει πολλά χαρακτηριστικά από τη φιλοσοφία της Μπριζ, αφού, είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της. Ωστόσο, τσέκαρε την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών τους οποίους δεν γνώριζε και θα χρησιμοποιήσει τα συμπεράσματα του στην τακτική προετοιμασία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ