ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση στα... αράουτ και φωνές από Ουζουνίδη

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα κακώς κείμενα της Τούμπας δούλεψε στην προπόνηση της Τετάρτης (13/12) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έριξε το βάρος στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την βαριά ήττα με 4-0 ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόσο στο πρώτο του σύντομο σχόλιο, όσο και στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε πολύ στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Εκεί εντόπισε ο Έλληνας τεχνικός τα κακώς κείμενα και εκεί θέλησε να δώσει έμφαση με την επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Ο Ουζουνίδης δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, αλλά στην διάρκεια του προγράμματος και μετά το αρχικό ζέσταμα, τις ασκήσεις δύναμης και το παιχνίδι τακτικής έδωσε έμφαση στην αμυντική τακτική του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαλε τις φωνές προκειμένου οι παίκτες του να έχουν σωστές θέσεις και ανάλογες επιλογές. Ο 49χρονος προπονητής σταμάτησε πολλές φορές το πρόγραμμα και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες προς τους παίκτες του για την αμυντική συμπεριφορά τους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βέβαια δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα και το γκολ από αράουτ (2-0, του Πέλκα) που δέχθηκε η ομάδα του στην Τούμπα και μάλιστα με την άμυνα σε πλήρη διάταξη.

Για αυτό και στην προπόνηση της Τετάρτης υπήρξαν αρκετές φορές όπου ο Ουζουνίδης ζήτησε να εκτελούνται κανονικά τα αράουτ και έδειχνε στους παίκτες του τις θέσεις που πρέπει να έχουν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο γεγονός.

Θέλησε έτσι να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν το τραγικό λάθος που έκαναν στο παιχνίδι της Κυριακής και για το οποίο είχε τονίσει μετά το τέλος του αγώνα πως όταν δέχεσαι ένα γκολ από αράουτ δεν μπορείς να ζητάς τίποτα απ' ένα παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ