ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση παρά το ρεπό για Μολέντο, Βιγιαφάνιες

Προπόνηση παρά το ρεπό για Μολέντο, Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκαν την Πέμπτη το πρωί οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες για να ακολουθήσουν πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Με την Κ20 τη Παρασκευή οι Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.

Ρεπό είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό. Όχι για όλους όμως καθώς οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του "τριφυλλιού" και ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Δεν αποκλείεται και οι δυο τους να προσπαθήσουν από Δευτέρα να μπουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των συμπαικτών τους.

Στο παιχνίδι της Κ20 οι Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή το απόγευμα (στις 16:00 στην Κέρκυρα) η Κ20 του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα με τους πράσινους να θέλουν να κάνουν το δυο στα δυο και στην προσπάθεια τους αυτή οι Φρατζέσκος-Ταράσης θα έχουν στη διάθεση τους τόσο τον Σωτήρη Πίσπα όσο και τους Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Οι τρεις μικροί ενημερώθηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης πως θα τεθούν στην διάθεση της Κ20 ώστε να πάρουν ένα παιχνίδι στα πόδια τους καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δει το ρόστερ του να γεμίζει τις τελευταίες μέρες με τους νεοαποκτηθέντες άσους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ