ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση μετά το τριήμερο ρεπό στον Παναθηναϊκό

Προπόνηση μετά το τριήμερο ρεπό στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη (21/4), μετά τις τρεις ελεύθερες ημέρες που είχαν από τον Στραματσόνι.

Μετά τη χαλάρωση, τα μπάνια στη θάλασσα και τις επισκέψεις σε κοντινούς προορισμούς, απόρροια του τριήμερου ρεπό που παραχώρησε ο Αντρέα Στραματσόνι, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Πέμπτης (21/4) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το πρόγραμμα των παικτών περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ο Στραματσόνι εξήγησε το περίγραμμα του σχεδιασμού του μέχρι την έναρξη των play offs.

Ο Ντανιέλ Πράνιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και διατηρεί ελπίδες ότι θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στις αρχές Μαΐου. Ο Κροάτης αισθάνεται καλύτερα και έχει εκφράσει την εκτίμηση στον προπονητή του ότι θα είναι έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις.

Ακόμα, ο Μλάντεν Πέτριτς υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν πρόκειται να πιεστεί για την επιστροφή του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή στις 10:30.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ