ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση για τέσσερις στο "Γ. Καλαφάτης"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, παρά το ρεπό που είχαν οι πράσινοι, βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" δουλεύοντας ενόψει της συνέχειας.

Ρεπό είχε δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του το Σάββατο (29/7) το πρωί αλλά αυτό δεν ίσχυσε για τέσσερις πράσινους που βρέθηκαν κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης".

Οι δυο εξ αυτών ήταν οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Γιώργος Κουτρουμπής, οι δυο τραυματίες του τριφυλλιού, που δουλεύουν έξτρα ώστε να επανέλθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Και οι δυο τους έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Στο "Γ. Καλαφάτης" όμως βρέθηκαν και οι δυο από τους τρεις γκολκίπερ του τριφυλλιού. Ο λόγος για τους Λουκ Στιλ και Κώστα Κότσαρη. Όχι και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο οποίος άλλωστε είχε παίξει στο ματς με την Γκαμπάλα.

Οι Στιλ, Κότσαρης δούλεψαν σε έξτρα πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά έτσι ώστε να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ενόψει της συνέχειας.

Οι πράσινοι θα επιστρέψουν τη Κυριακή και πάλι στο πρόγραμμα και τότε ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία του τριφυλλιού ενόψει της ρεβάνς με την Γκαμπάλα την Πέμπτη στο Μπακού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ