ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονείται και παίζει ο Άλτμαν

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όμρι Άλτμαν θα πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Διατηρεί το 4-3-3 ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ματς με την ΑΕΛ (16/10, 19:30).

Τα οικονομικά στοιχεία έχουν προκαλέσει νέο κύκλο εσωστρέφειας στο Τριφύλλι, όμως όπως τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη του στη Nova, υπάρχει το παιχνίδι της Δευτέρας (16/10) με τη Λάρισα. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και την τρίτη στο πρωτάθλημα, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του και να τονώσει την αυτοπεποίθηση του.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετά ονόματα στο ιατρικό δελτίο. Σίγουρα δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι Λουτσιάνο, Τσάβες, Δώνης και ο Καμπέσας, ο οποίος από σήμερα (14/10) θα κάνει μερικές ασκήσεις με την ομάδα. Επίσης, αμφίβολος είναι ο Κουτρουμπής, ο οποίος έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα.

Τουλάχιστον, ο Όμρι Άλτμαν αναμένεται να αγωνιστεί τη Δευτέρα. Ο Ισραηλινός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Ακόμα και αν δεν αρχίσει στην ενδεκάδα, θα βρίσκεται στον πάγκο ως μία εξτρά λύση στην επίθεση, που είναι άδεια λόγω των απουσιών.

Στις δοκιμές που κάνει στις προπονήσεις, ο Ουζουνίδης επιμένει στο 4-3-3 και δουλεύει στους αυτοματισμούς και στις αλληλοκαλύψεις. Ο 48χρονος κόουτς θεωρεί ότι αυτή την εποχή το σύστημα ταιριάζει καλύτερα στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να το καθιερώσει. Λογικά, θα αργήσει να επαναφέρει το 4-4-2, διότι δεν διαθέτει τους κεντρικούς χαφ για να το υπηρετήσουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ