ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προληπτικά εκτός ο Φιγκερόα

Προληπτικά εκτός ο Φιγκερόα
INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα γυμνάστηκε ατομικά στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης και δεν θα προπονηθεί το απόγευμα, αλλά υπολογίζεται για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα.

Ειδικό χειρισμό χρειάζεται ο Λουτσιάνο Φιγκερόα προκειμένου να προφυλαχθεί από τους τραυματισμούς και ο Γιάννης Αναστασίου, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο τον άφησε εκτός από τη διπλή προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα από ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγος για τον οποίο είχε αντικατασταθεί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Όμως, για προληπτικούς λόγους το πρωί της Τετάρτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με χαλαρούς ρυθμούς και το απόγευμα δεν θα γυμναστεί καθόλου. Την Πέμπτη θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του, προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία για το παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Φιγκερόα μίλησε με τον Αναστασίου και του τόνισε ότι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτεται να απουσιάσει κόντρα στην "ελαφρά ταξιαρχία".

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θα τον διαχειριστεί προσεκτικά, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής επιβαρυμένος από τους τραυματισμούς, δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία και στη συνέχεια ανέβασε την ένταση ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος για τη φυσική κατάσταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ