ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόκριση για τρεις πράσινους στο Copa Africa

Πρόκριση για τρεις πράσινους στο Copa Africa
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να χάσει ο Παναθηναϊκός στην διάρκεια του Copa Africa από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου με τις ομάδες της Γκάνας, του Μάλι και του Κονγκό να εξασφαλίζουν την πρόκριση στην τελική φάση.

Ένα μεγάλο πονοκέφαλο θα έχει να λύσει ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό τον προσεχή Ιανουάριο καθώς τρεις παίκτες του τριφυλλιού αναμένεται να βρίσκονται στο Copa Africa που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου στην Γκαμπόν.

Συγκεκριμένα ο Γουακάσο με την Γκάνα, ο Κουλιμπαλί με το Μάλι και ο Εμποκού με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση και αναμένεται να κληθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Φυσικά μιλάμε για παιχνίδια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος χωρίς όμως ακόμα να ξέρουμε ακριβώς τα παιχνίδια από τα οποία θα λείψουν οι τρεις πράσινοι ενώ είναι δεδομένο ότι θα αναχωρήσουν νωρίτερα για να μετέχουν στην προετοιμασία των ομάδων τους. Η κλήρωση των ομίλων θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τόσο το Μάλι όσο και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό αγωνίστηκαν την Κυριακή με το Μάλι να επικρατεί του Μπενίν με 5-2 και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας με 4-1.

Μάλιστα ο Εμποκού πανηγύρισε την πρόκριση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας: "Πάμε λιοντάρια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ