ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προκηρύσσεται η ΑΜΚ, ανακοινώνονται οι τρεις

Προκηρύσσεται η ΑΜΚ, ανακοινώνονται οι τρεις

Το πρωί της Τετάρτης θα διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές των Εμποκού, Σάμπα και Κουλιμπαλί.

Η μεταγραφική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα οικονομικά της ΠΑΕ. Μία κατάληξη απολύτως λογική, αφού οι μεταγραφές είναι η αγαπημένη ασχολία των οπαδών και μονοπωλούν την επικαιρότητα.

Ωστόσο, η Τετάρτη (31/8) δεν περιέχει μόνο τις ανακοινώσεις των τριών τελευταίων αποκτημάτων, αλλά θα αρχίσει με την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, στις 11:00 στα γραφεία στο Μαρούσι.

Το κύριο θέμα της διαδικασίας αφορά την προκήρυξη Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν αναμένεται έλλειψη απαρτίας, αφού θα συμμετάσχουν η μεγαλομέτοχος Sortivo International, συμφερόντων του Αλαφουζου, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τις μετοχές που εκπροσωπεί προσωπικά.

Το ποσό που θα εισρεύσει μέσω της ΑΜΚ είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας, αφού το φθινόπωρο δεν προβλέπονται άλλα έσοδα ενώ υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις.

Τα χρήματα που θα κερδηθούν από την UEFA για τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, θα εισπραχθούν από το Δεκέμβριο και έπειτα, όπως και χρήματα από χορηγικές συμφωνίες

Μεταγραφές και αποχωρήσεις

Όσο για τις συμφωνίες με τους Εμποκού, Σάμπα και Κουλιμπαλί, αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (30/8), διευθετήθηκαν τα διαδικαστικά και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Τέλος, στις λίγες ώρες που μεσολαβούν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (20:00), τα στελέχη της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να προωθήσουν τις αποδεσμεύσεις και τις πωλήσεις, με όποιον ποδοσφαιριστή καταστεί εφικτό. Δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια, αλλά θα εξαντληθούν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ