ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προετοιμάζεται ο φάκελος για την αδειοδότηση

SUPERLEAGUE ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού άρχισε τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων για την έγκριση της άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Όλα τα στελέχη του Παναθηναϊκού αυτές τις μέρες ασχολούνται με την προετοιμασία του φακέλου που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ο πρώτος στόχος της διοίκησης είναι να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, διότι σε διαφορετική περίπτωση η άμεση συνέπεια θα είναι ο υποβιβασμός από τη Football League.

Η προεργασία έχει αρχίσει και σύντομα θα παραδοθεί το... εύκολο υλικό, δηλαδή ο προϋπολογισμός, το παραχωρητήριο για τα γραφεία, το προπονητικό κέντρο, το "Απόστολος Νικολαΐδης" και όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ. Επίσης, οι πιστωτές κάθε είδους έχουν υπογράψει βεβαιώσεις που πιστοποιούν τα οφειλόμενα και τα οποία θα συμπεριληφθούν στο φάκελο.

Το δύσκολο σκέλος αφορά τα χρέη, που επιβάλλεται να μην μείνουν αρρύθμιστα. Ο Παναθηναϊκός έχει προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου ώστε να εξοφλήσει ή να διακανονίσει τις οφειλές του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται οι διοικούντες. Ασφαλώς, η ασφαλής διευθέτηση των εκκρεμοτήτων θα εξαρτηθεί από τη χρηματοδότηση του Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει ανάμειξη και σε αρκετές διαπραγματεύσεις.

Από εκεί και πέρα, στη ΓΣ της 8ης Μαρτίου θα προκηρυχθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι επίσης απαραίτητη για τη διαδικασία της αδειοδότησης, καθώς πρέπει να φανεί ότι υπάρχει εισροή κεφαλαίων στην εταιρία.

Από το Τριφύλλι εκφράζουν αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Στο πλαίσιο της συνεννόησης των ιθυνόντων του Τριφυλλιού με τους αρμοδίους της Ομοσπονδίας, θα προγραμματιστεί συνάντηση στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Στη διαχείριση των υποθέσεων εμπλέκονται ενεργά και συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να βοηθήσουν στις ανοιχτές υποθέσεις. Άλλωστε, μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις υπάρχει λειψανδρία στην ΠΑΕ στις περισσότερες υπηρεσίες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ