ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προεργασία για την αναπροσαρμογή στον Μολέντο

Προεργασία για την αναπροσαρμογή στον Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο θέλει να μείνει, ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει και οι επαφές για το νέο συμβόλαιο που θα υπογραφεί, έχουν αρχίσει. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η άφιξη του ατζέντη του Ροντρίγκο Μολέντο στην Αθήνα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, μεταξύ τους έχει προηγηθεί προεργασία για την αναπροσαρμογή των βασικών όρων της συνεργασίας τους μέσω της ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Με βάση το ισχύον συμβόλαιο που διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2018, ο Βραζιλιάνος στόπερ αμείβεται με 350.000 ευρώ ετησίως. Επίσης, σύμφωνα με μία πληροφορία η Ιντερνασιονάλ έχει διατηρήσει το 25% των δικαιωμάτων του, σε περίπτωση πώλησης.

Ο ατζέντης του Μολέντο και η διοίκηση της ΠΑΕ φέρονται να διαπραγματεύονται τη χρονική επέκταση του συμβολαίου μέχρι τις 30/6/2020, με παράλληλη αύξηση των πάγιων αποδοχών του ποδοσφαιριστή στις 500.000 ευρώ, συν μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών.

Επιπροσθέτως, στη συζήτηση έχει τεθεί η τοποθέτηση ρήτρας εξαγοράς του συμβολαίου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Εξυπακούεται πως το buy out θα ισχύει μόνο για ομάδες του εξωτερικού.

Η ΠΑΕ θέλει να επιβραβεύσει τον πιο σταθερό και αξιόπιστο αμυντικό του ρόστερ, όπως έχει εισηγηθεί και ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Μολέντο έχει μείνει ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που έχει και διάκειται θετικά στην πρόταση, έχοντας ζητήσει από τον ατζέντη του διαλλακτικότητα στη διαπραγμάτευση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ