ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προειδοποιητικές βολές" από τον Παναθηναϊκό

"Προειδοποιητικές βολές" από τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr το σκεπτικό του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του, αναφορικά με την έκδοση της ανακοίνωσης για όσα συντελούνται στο χώρο της διαιτησίας.

Η σχέση "στοργής" του Παναθηναϊκού με τη διαιτησία εξελίσσεται πριν ο Γιάννης Αλαφούζος εμπλακεί στην ΠΑΕ. Ωστόσο, επί των ημερών του το Τριφύλλι έγινε πιο... εκφραστικό και επιθετικό εναντίον της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και όσων διαιτητών θεωρεί μέρος του "παρασκηνίου" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φαινομενικά, διανύεται μία περίοδος ηρεμίας στη Superleague, εν αναμονή και των εκλογών στην ΕΠΟ. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός είχε καλές διαιτησίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, όπως παραδέχονται και στη διοίκηση.

Επομένως, η καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας (19/9) αιφνιδίασε πολλούς, διότι πιστεύουν πως δεν συντρέχουν λόγοι σύγκρουσης στην παρούσα φάση. Όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε διαφορετική άποψη και αποφάσισε να απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του έχουν συλλέξει πληροφορίες για διεργασίες στο παρασκήνιο, με αντικείμενο την επιστροφή στους ορισμούς των πέντε "κομμένων" διαιτητών (βλέπε Παππάς, Σπάθας, Μάνταλος, Βοσκάκης και Αρετόπουλος). Άλλωστε, ο τελευταίος ορίστηκε στο Αστέρας - ΠΑΟΚ και εκφράζονται ανησυχίες από το προεδρικό περιβάλλον ότι θα ενεργοποιηθούν οι υπόλοιποι.

Επίσης, στη διοίκηση είχαν θορυβηθεί με τη βαθμολογία που έλαβε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, για την απόδοσή του στο ματς με τον Λεβαδειακό, αφού τη θεώρησαν ως "μήνυμα" προς τους άλλους ρέφερι οι οποίοι θα οριστούν στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Εκτιμώντας πως πρέπει να δράσουν προληπτικά, ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του δρομολόγησαν την έκδοση της ανακοίνωσης. Εξ' ου και οι αναφορές στους Κύρο Βασσάρα και Δημήτρη Γκρούτση, για τους οποίους έτσι και αλλιώς η ΠΑΕ έχει εκφραστεί αρνητικά.

Ο Αλαφούζος θεωρεί ότι το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει την ύστατη και πιο σκληρή μάχη του εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ και δεν θα τον παραξένευε μία "επίδειξη δύναμης" σε βάρος του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ