ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προειδοποιητικές βολές από τον Αναστασίου

Προειδοποιητικές βολές από τον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στα "παραστρατήματα" παικτών του Παναθηναϊκού και τους ζήτησε να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις. Η ειδική μνεία στον Πράνιτς.

Το πρώτο... τρίξιμο των δοντιών επιφύλαξε ο Γιάννης Αναστασίου για τους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Δευτέρας (10/8). Ο προπονητής του Τριφυλλιού προχώρησε σε αυστηρές συστάσεις και ονομάτισε δύο, οι οποίοι παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο της ομάδας με νυχτερινή έξοδο.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη Μπριζ είναι βαρύ και ο Αναστασίου έκρινε ότι πρέπει να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους, εν όψει των παιχνιδιών με τη Γκαμπάλα και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ενώπιον όλης της ομάδας, ο Αναστασίου επέπληξε τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Αναγνωστόπουλο, επειδή, παρέμειναν σε κέντρο διασκέδασης περισσότερη ώρα από το επιτρεπόμενο. Τόνισε ότι όλοι οφείλουν να σεβαστούν τον εσωτερικό κανονισμό και με αφορμή αυτό το "παραστράτημα", ζήτησε περισσότερη προσοχή και μεγαλύτερο επαγγελματισμό απ' όλους.

Κατόπιν, έφερε ως παράδειγμα τον Ντανιέλ Πράνιτς, για τον οποίο υπογράμμισε ότι πέρυσι είχαν δημιουργηθεί αρνητικές εντυπώσεις, αλλά ο Κροάτης με την όρεξη και τη δουλειά του, ανέστρεψε τη διάθεση προς το πρόσωπο του και είναι ένας από τους καλύτερους έως τώρα.

Ακόμα, τόνισε ότι μαθαίνει τα παράπονα που διατυπώνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές για την αντιμετώπιση που έχουν από αυτόν και κάλεσε όσους θεωρούν ότι αδικούνται, να προσπαθήσουν πιο πολύ στο μέλλον. Όπως επεσήμανε, δεν έχει πρόθεση να αδικήσει κανέναν και θα επιβραβεύσει όποιον τα δίνει όλα.

Επίσης, έκανε αναφορά στη Γκαμπάλα και προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του, να μην εφησυχάσουν απ' όσα ακούν για τους Αζέρους. Χαρακτήρισε την προσοχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού ως ένα δυνατό σύνολο, με ποιοτικές μονάδες και πρόσθεσε ότι θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ