ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προειδοποιήσεις από τον Ουζουνίδη για τον Αστέρα

Προειδοποιήσεις από τον Ουζουνίδη για τον Αστέρα
Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι πρέπει να ξεχάσουν τον Ολυμπιακό και να συγκεντρωθούν στον Αστέρα. Δεν αλλάζει τακτική και πρόσωπα.

Να ξεχάσουν τη νίκη στο ντέρμπι και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 48χρονος προπονητής επισήμανε ότι δεν πρέπει να μείνουν στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά να προσαρμοστούν στις συνθήκες της αναμέτρησης της Τρίπολης.

Ο Ουζουνίδης εξήγησε ότι ο Αστέρας είναι ένας δυνατός αντίπαλος και κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τη βαθμολογική συγκομιδή του (στην τελευταία θέση μαζί με τον Πλατανιά). Επιπλέον, η ομάδα της Αρκαδίας απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όπου θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο, δηλαδή με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι έχει πολύ καλά αποτελέσματα εναντίον των "μεγάλων".

Κυρίως, ο Ουζουνίδης τόνισε στους παίκτες ότι περιμένει ανάλογη μαχητικότητα και προσήλωση στην Τρίπολη, όπως στο ντέρμπι. Άλλωστε, η μεγαλύτερη διαφορά του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς, εστιάζεται στη νοοτροπία.

Αναφορικά με την τακτική και την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές. Θέλει να διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Χουλτ στην άμυνα, τους Σιλά και Κουρμπέλη αμυντικούς χαφ, τον Χίλιεμαρκ σε ρόλο επιτελικού μέσου, τους Βιγιαφάνιες και Λουντ ως δεξιό και αριστερό εξτρέμ και τον Μολίνς ως μοναδικό επιθετικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ