ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος ο Κωνσταντίνου, με υπογραφή... Σωπήλη

Πρόεδρος ο Κωνσταντίνου, με υπογραφή... Σωπήλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Στράτος Σωπήλης επανέρχεται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Αναβάθμιση και επιστροφή θα προκύψει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (29/9).

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα αναλάβει τη θέση του προέδρου, που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, ενώ ο Στράτος Σωπήλης επανέρχεται στο ΔΣ και θα προσληφθεί ως διευθύνων σύμβουλος. Το σημαντικό είναι ότι η δική του υπογραφή θα "δεσμεύει" πλέον την ΠΑΕ, όπως συνέβαινε σε πάρα πολλές περιπτώσεις και στην προηγούμενη θητεία του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το Νο 1 πρόβλημα που είχε προκύψει στην εταιρεία μετά την παραίτηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, δεδομένου ότι ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος έχει παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου τον προηγούμενο Απρίλιο.

Οι δύο άνδρες, μαζί με τον γενικό διευθυντή, Αγήσιλαο Τουμαζάτο, θα διοικούν την ΠΑΕ και θα ηγηθούν της προσπάθειας για τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να βγει η σεζόν.

Ο Σωπήλης θα ασχοληθεί και με την εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στα ποδοσφαιρικά όργανα, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ