ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος Αβελίνο: "Ο Καμπέσας μπορεί να θεωρείται παίκτης μας"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Αβελίνο, Γουόλτερ Τακόνε, υποστήριξε πως ο Καμπέσας επιστρέφει στην Ιταλία και την Αταλάντα για να παραχωρηθεί στην ομάδα του.

Ο Μπράιαν Καμπέσας θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν για τον Παναθηναϊκό καθώς θα αποχωρήσει και αυτός από το τριφύλλι με προορισμό την Αβελίνο.

Τα Ιταλικά ΜΜΕ ήρθε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος δήλωσε πως ο Καμπέσας μπορεί να θεωρείται παίκτης της Αβελίνο.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί μετά από ένα τουρνουά που αγωνίστηκε η Αβελίνο με την Σαλερνιτάνα ο πρόεδρος Γουόλτερ Τακόνε πήρε τα μικρόφωνα και επικεντρώθηκε στην μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας λέγοντας:

"Δεν έχουμε πολλές ανάγκες και δεν θα πάρουμε παίκτες που δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε.

Θα κάνουμε τρεις μεταγραφές, έναν μέσο, έναν μεσοεπιθετικό και έναν επιθετικό και σίγουρα δεν θα διώξουμε κανέναν. Οι φίλαθλοι πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα διαλέξουμε. Ο Καμπέσα μπορώ να πω ότι είναι ήδη δικός μας. Τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην Αταλάντα για να τον δανείσει και πάλι στην Αβελίνο και σε πέντε-έξι μέρες θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ